<h2>ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ</h2><p>Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.nektariosamortiser.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ</h2><p>Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.nektariosamortiser.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ</h2><p>Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.nektariosamortiser.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ</h2><p>Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.nektariosamortiser.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
SERVICE

Τα αμορτισέρ φθείρονται αργά και βαθμιαία, επηρεάζοντας εξαρτήματα της ανάρτησης όπως τα ελαστικά, τα ελατήρια και άλλα μηχανικά εξαρτήματα. Οι οδηγοί τείνουν να αντισταθμίζουν την μειωμένη αποδοτικότητα των αμορτισέρ τους προσαρμόζοντας το δικό τους στυλ οδήγησης, συχνά χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το κάνουν αυτό. Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου, σε κάθε περίπτωση, είναι ζωτικής σημασία για την ενεργητική ασφάλεια. Έχει εκτιμηθεί ότι πάνω από το 50% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στον δρόμο έχουν φθαρμένα ή χαλασμένα αμορτισέρ.

Προσοχή! Τα φθαρμένα αμορτισέρ μειώνουν την ευστάθεια και το κράτημα στον δρόμο, ειδικά σε στροφές, και επίσης αυξάνουν τις αποστάσεις σταματήματος. Τα φθαρμένα αμορτισέρ μπορούν να αυξήσουν την απόσταση σταματήματος σας από τα 80 km/h κατά 2 ή ακόμα και 3 μέτρα.